Dans med XBOX PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Lage Thune Myrberget   
mandag 19. november 2012 00:43

Dans Med Xbox logo

Undervisningsopplegget Hemmeligheter ble laget for Hundsund skole sommer og høst 2012. Dette ble en stor suksess og Microsoft ønsket å gjøre prosjektet tilgjengelig for alle lærere og skoler. Jeg gjorde derfor noen generelle tilpassninger slik at metodikken skal kunne tilpasses alle sanger i Dance Central.  

Jeg har også produsert opp en hel del Flipped Classroom-filmer til dette prosjektet. På denne siden finner du alle disse. 

Dance Central 2

I dette opplegget har vi valgt å bruke danseprogrammet Dance Central. Her finnes det pr. dags dato tre spill. Vi brukte spill nr 2. Vi har basert oss på sangen Dj Got Us Fallin´In Love med artisten Usher.  

Spotify

Dere finner sangen på Wimp, men fordi Spotify også har et gratis abonnement kan alle elevene høre den her - i vår spiller. 

Xbox m/ Kinect

 

For å gjøre dette prosjektet trenger du en Xbox m/ Kinect fra Microsoft. Dette er en infrarød kontroller som leser kroppsbevegelsene.

IMG 4178

Dokumentasjon
De ulike bevegelsene er delt inn i oppdrag. Disse oppdragene løses i dataspillet Dance Central. Her er alle bevegelser nøye forklart slik at elevene kan trene alene. For å gjøre dette enda mer tilgjengelig filmet vi disse bevegelsene og la dem inn i filmoppdrag. På den måten får elevene også tilgang til inspirasjonen når de IKKE er på skolen, eller har en Xbox med spillet. 

Nærmere beskrivelse av metodikken, fremgangsmåte og pdf´er finner dere på Partners In Learning til Microsoft og her.  

Oppdrag 1Oppdrag 2Oppdrag 3Oppdrag 4Oppdrag ExtraStagingFor å se litt på hvordan dette kan se ut kan dere se filmene vi laget etter Hemmlighets-prosjektet på Hundsund her. 
 

 

 

Sist oppdatert mandag 24. februar 2014 03:31